Elastinen esiintyy harvinaislaatuisella keikalla Vantaan Tikkurilan kirkossa – tuotot hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen hiphop-tähti Elastinen on esiintynyt pitkän uransa aikana niin klubeilla, areenoilla kun festareillakin. Toukokuussa artisti esiintyy hieman toisenlaisessa ympäristössä, Vantaan Tikkurilan kirkossa.

Elastinen esiintyy Tikkurilan kirkossa 20. toukokuuta akustisen trion kanssa. 30 euron hintaiset liput saapuvat myyntiin Holvi-verkkokauppaan 2. toukokuuta. Keikan tuotot ohjataan nuorten mielenterveystyöhön.

Elastinen julkaisi huhtikuussa uuden Hetken tässä kaikes on järkee -singlen, jolla mukana on laulaja Johanna Kurkela. Perheenlisäystä tänä vuonna saanut räppäri esiintyy kevään ja kesän aikana Tikkurilan kirkon lisäksi muun muassa Viking Amorella ja M/S Silja Europa -laivoilla, Helsingin Allas Seapololissa, Kaarinan Saaristo Openissa ja Jämsän Iskelmä Festivaaleilla.