Nainen syytti kumppaniaan uskottomuudesta – toinen käytti lemmikkieläintä aseena

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisen naisen väitetään pahoinpidelleen tyttöystäväänsä pariskunnan omistalla kissalla. Yhdysvaltojen poliisi kertoo, että 53-vuotias Susan Freudenthal ja 44-vuotias kumppani riitelivät uskottomuudesta. Riidan aikana Freudenthal vannoi olleensa uskollinen.

Sitten malttinsa menettänyt Freudenthal tarttui yhteen pariskunnan lemmikkiin. Nainen piti kissaa kumppaninsa edessä. Hän huusi, että vannoi kissan hengen nimessä olleensa uskollinen.

Kissa oli ahdistunut ja raapi uhria. Freudenthal pidätettiin lähisuhdeväkivallasta. Myöhemmin vapautunut Freudenthal väitti The Smoking Gunin mukaan, että hän oli tilanteessa todellinen uhri. Pidätysraportissa lukee, että väkivaltatilanteessa käytettiin aseena kissaa.