Spider-Man -tähti lopettaa näyttelemisen ainakin toistaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Andrew Garfield nähtiin viimeksi valkokankaalla Spider-Man: No Way Home -elokuvassa. Seittisankarin roolin lisäksi hänet on nähty muun muassa ekokuvassa The Social Network. Nyt Iso-Britanniasta Hollywoodiin siirtynyt 38-vuotias tähti on ilmoittanut pitävänsä taukoa työstään.

– Aion levätä hetken. Minun täytyy pohtia mitä haluan tehdä seuraavaksi ja kuka haluan olla, ja olla hetken aikaa vain tavallinen ihminen, Andrew Garfield kuvaili Variety-lehden haastattelussa.

Garfield on ollut viime vuosina kiireinen. Uuden Spider-Manin lisäksi hänet nähtiin viime vuonna elokuvissa The Eyes of Tammy Faye ja Tick Tick… Boom!, josta jälkimmäisestä hän sai Oscar-ehdokkuuden. Hän tähdittää parhaillaan tositapahtumiin perustuvaa rikossarjaa Under the Banner of Heaven.