Kardashianit vaativat tuomioistuinta hylkäämään Blac Chynan oikeusjutun: ”Absurdeja syytöksiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoonakorvauksia Kardashianeilta vaativa glamourmalli Blac Chyna on päässyt vihdoin oikeuteen. Nainen väittää Kardashianien tuhonneen hänen televisiouransa. Kardashianit väittävät syytösten olevan absurdeja ja he ovat anoneet tuomioistuimelta koko jutun hylkäämistä.

Kardashian-Jennerin perhe on pyytänyt Los Angelesin korkeimman oikeuden hylkäämään Blac Chynan oikeustoimet. Perheen asianajaja Michael G. Rhodes selventää, että Chyna ei ole tarjonnut asiakirjatodisteita, taloudellista analyysiä tai asiantuntijalausuntoja väitteidensä tueksi. People-lehden mukaan Rhodes edustaa Kim Kardashiania, Khloé Kardashiania, Kylie Jenneria ja Kris Jenneria asiassa.

Chyna vaatii 109,64 miljoonan dollarin korvauksia taloudellisesta vahingosta ja 36 miljoonan dollarin yleisiä vahingonkorvauksia henkisestä kärsimyksestä. Chynan mukaan realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen. Chyna väittää, että Kylie Jennerin sarja vei hänen ohjelmapaikkansa.