Torille! Justin Bieberillä suomalaisen suunnittelijan koru kaulassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu poptähti Justin Bieber on esiintynyt viime viikkoina Yhdysvalloissa Coachella-festivaaleilla ja omalla Justice-jättikiertueellaan. Kanadalaislaulaja on edustanut esiintymislavalla kaulallaan koru, joka on suomalaista käsialaa.

Justin Bieber nähtiin esiintymässä suomalaissuunnittelija Karo Kankaan Karo Koru -brändin helmikaulakorussa. Karo Korun helmikaulakoru pääsi hyvin esille myös tähden keikalta otetuissa kuvissa. Niitä jaettiin uudelleen Karo Korun tilillä sydänemojin kera.

Justin Bieber ei ole ainoa supertähti, joka on edustanut Karo Korun kansainvälistä huomiota saaneissa, kierrätysmateriaaleista valmistetuissa luomuksissa. Suomalaisbrändin kaulakoruja ovat käyttäneet myös muun muassa Justinin puoliso Hailey Bieber, Britney Spears, Machine Gun Kelly sekä Euforia-sarjan tähdet Sydney Sweeney ja Hunter Schafer.