Playmate Julia Römmelt esitteli rantakuntonsa – esitti kuvilla kysymyksen seuraajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa riittää kaunottaria, jotka esittelevät kilvan vartalostaan ja haluavat nousta esimerkiksi glamour-mallien A-sarjaan. Edelleen kuitenkin myös hieman perinteisimmistä medioista nousee julkisuuden valokeilaan uusia tähtiä. Eräs heistä on saksalainen Julia Römmelt, joka on Saksan Playboy-lehden Playmate of the Year 2021.

Römmelt on noussut valinnan myötä sometähdeksi, jota seuraa nykyisin jo yksin Instagramissa peräti 1,4 miljoonaa käyttäjää. Rohkeat poseeraukset pitävät huolen siitä, että määrä jatkaa kasvuaan myös jatkossa. Nyt hän on julkaissut kolmen biksukuvansa koosteen, jonka yhteydessä hän kysyy seuraajiltaan mikä poseerauksista on paras.

Tuoreimpien päivitysten joukossa on muun muassa kuva, jossa Julia Römmelt poseeraa täysin alastomana hiekkarannalla. Aika näyttää tulkitseeko Instagram otoksen lopulta rikkovan palvelun alastomuutta koskevia sääntöjä. Vielä toistaiseksi kuva on verkossa.