Tiger Kingin Joe Exotic tilasi 11 000 euron arvoiset puvut vankilahäihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu Joe Exotic on menossa naimisiin. 22 vuoden vankeustuomiota palkkamurhajuonesta suorittavan eläintarhanpitäjän sulhanen on John Graham, jonka hän tapasi kaltereiden takana.

Joe Exoticin kerrotaan tilanneen itselleen ja sulhaselleen kalliit mittatilauspuvut vankilassa järjestettäviä häitään varten. Odain Watsonin suunnittelemat, tiikerikuvioisilla vuorauksilla varustetut valkoiset puvut valmistetaan Italiassa. TMZ-sivuston mukaan yhden puvun hinta on 11 500 dollaria, eli noin 11 000 euroa.

Joe Exotic tapasi murtovarkaudesta ja aseen laittomasta hallussapidosta tuomitun John Grahamin vankilassa Texasin Fort Worthissa helmikuussa. Viime kuussa hänen paljastettiin hakeneen avioeroa ex-miehestään Dullon Passagesta. Joe Exoticin ja Grahamin suunniteltu hääpäivä ei ole vielä toistaiseksi tiedossa.