Amber Heardin entinen sairaanhoitaja: ”Minut palkattiin rauhoittelemaan häntä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Amber Heardin entinen henkilökohtainen sairaanhoitaja Erin Falati on todistanut Johnny Deppin kunnianloukkausjutussa. Hoitaja ei voinut varmuudella sanoa naisen kasvoissa näkyvien jälkien olevan peräisin väitetystä pahoinpitelystä.

– En ole asiantuntija… Tarkoitan, että hänen kasvoillaan on väriä eri alueilla, en tiedä mitä, Falati vastasi nähdessään oikeudessa kuvia Amber Heardin punaisista ja tahraisista kasvoista.

Falatilta kysyttiin myös, oliko Heard koskaan ilmaissut pelkäävänsä entistä aviomiestään Johnny Deppiä. Sairaanhoitaja kertoi tuomioistuimelle, ettei hän ei muistanut sellaista. Erityisesti Falatilta kysyttiin todisteeksi lähetetystä muistiinpanosta, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti tapauksesta, jossa lääkäri näki Heardin huulesta verenvuotoa. Falati kertoi tuomioistuimelle, että näyttelijä väitti verenvuotonsa olleen seurausta tappelusta Deppin kanssa.

Sairaanhoitajan muistiinpanot riidasta kertoivat myös, että Heard väitti menettäneensä riitelyssä hiuksia, mutta kun hän tutki näyttelijän päätä, hiustenlähtöä ei löytynyt tai näkynyt. Alunperin hänet palkattiin auttamaan Amber Heardia tunne- ja ahdistuneisuusongelmissa. Hänen tehtävänään oli rauhoittaa asioita.

Sairaanhoitajan muistiinpanoista selviää, että Heard koki lisääntynyttä ahdistusta ja kiihtyneisyyttä, ja hänellä oli useita vihan ja raivon purkauksia. Yhdessä puhelussa Heard huusi, itki ja hänellä oli korotettu äänenvoimakkuus. Entinen sairaanhoitaja kertoi myös tuomioistuimelle ajasta, jolloin Heardin sisar Whitney sanoi, että näyttelijä oli itsetuhoinen.