Rosanna Kulju on sinkku – heittäytyy uteliaana elämän kyytiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Helsinki -kauneuskilpailusta yrittäjäksi ja sosiaalisen median vaikuttajaksi ponnistanut Rosanna Kulju on sinkku. Nainen on päättänyt viime kesänä alkaneen parisuhteen jo tovi sitten, mutta kertoi asiasta nyt julkisesti sosiaalisessa mediassa.

– Oon pitkään miettinyt miten tämänkin muotoilisin. Tuntuu ylipäätään todella vaikealta että edes pitää kirjoittaa tämmöistä tekstiä näinkin henkilökohtaisesta asiasta but here we go: Ollaan erottu jo tuossa hetki sitten.

Rosanna Kulju kertoi viime kesänä olleensa rakastunut. Nyt hän myöntää, että rakkaus ei ole riittänyt ja suhde on päättynyt ilman sen suurempaa draamaa. Hänellä on kuitenkin suunnitelmia valmiina kesään.

– Nyt matkaan ”yksin” kohti toivottavasti parempaa kesää, jonka vietän puoliksi Espanjassa ja puoliksi Suomessa. Kai. En tiedä. Nyt annan elämän viedä ja katson mihin se mut vie.