Järven pinta laski ennätysmatalalle – tynnyristä löytyi ruumis

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Nevadan osavaltiossa sijaitsevasta Lake Meadista löydettiin viikonloppuna tynnyri, joka sisälsi ihmisjäännöksiä. Tynnyri ei olisi tullut esiin ilman historiallista kuivuutta. Alueen poliisi uskoo, että esiin saattaa tulla lisää järveen piilotettuja ruumiita.

Yhdysvaltojen suurimman keinotekoisen järven, Lake Meadin, pinta on laskenut historiallisen alas. Hooverin padon maisemissa esiin tulleesta pohjamudasta löydettiin sunnuntaina luurangon sisältänyt tynnyri. Sen uskotaan olleen järvessä 80-luvulta asti. Vainajan henkilöllisyys ei ole vielä selvillä.

– Sanoisin, että vedenpinnan laskiessa on erittäin hyvä mahdollisuus löytää lisää ihmisjäännöksiä, komisario Ray Spencer Las Vegasin metropoliisista kertoi uutisasema KLAS-TV:lle.