Kelloalan palkintogaala palkitsee parhaita – sinäkin voit äänestää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävä kelloalan palkintogaala Watch Awards Finland palkitsee vuoden parhaat kelloalan uutuudet, tekijät ja teot. Palkintoja jaetaan viidessä eri kategoriassa, joita ovat Vuoden kelloteko, Vuoden kellomallisto, Vuoden kello, Vuoden kelloammattilainen ja Vuoden yritys.

Finalistit on valinnut kelloalaa monipuolisesti tunteva asiantuntijatuomaristo. Voittajat valitaan yleisöäänestyksen perusteella, joka on juuri avautunut osoitteessa WatchAwards.fi. Voittajat julkistetaan Helsingissä torstaina 12. toukokuuta pidettävässä palkintogaalassa. Gaalassa jaetaan lisäksi Elämäntyöpalkinto yhdelle alalla ansioituneelle henkilölle.

Kilpailun järjestävät Tyyliniekka-verkkomedia, Suomen Kelloseppäliitto ja Kellosepäntaidon Edistämissäätiö, joka vastaa Kelloseppäkoulun toiminnasta. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esille suomalaisen kellosepäntaidon korkeaa osaamistasoa, jota arvostetaan korkealle myös maailmalla.