Nelivuotias varasti äitinsä auton ja kolaroi sen – poliisi: ”Uusi Max Verstappen löytynyt”

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollannissa hämmästellään tapausta, jossa nelivuotias lapsi onnistui varastamaan äitinsä auton. Pojan huviajelu päättyi hänen kolaroitua auton kahteen muuhun ajoneuvoon. Kukaan ei kutenkaan loukkaantunut yllättävän välikohtauksen aikana.

Lapsi oli poliisin mukaan herännyt lauantaina isänsä lähdettyä töihin. Hän päätti napata äitinsä auton avaimet ja lähteä huviajelulle. Lapsi törmäsi autolla kahteen parkkeerattuun ajoneuvoon, jonka jälkeen hänet löydettiin harhailemasta kadulla paljain jaloin pyjamat päällään.

Tapahtumien kulku alkoi valottua poliisille heidän soitettuaan pojan äidille. Lapsi oli matkinut äidille puhuessaan ratin kääntämistä, minkä myötä viranomaiset ymmärsivät tämän ajaneen kolaroituna löydettyä autoa. Poliisin Formula 1 -kuljettaja Max Verstappeniin vertaama poika sai kaakaota ja pehmonallen odottaessaan äitiään asemalle.

Äiti kuvaili omin avuin ajelulle lähtenyttä lastaan neuvokkaaksi. BBC:n mukaan poliisi on kehottanut vanhempia piilottamaan autojensa avaimet lapsilta, jotta vastaavaa ei tapahtuisi jatkossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.