Nintendon uutuuspelissä piilee vaara – pelaaja tuhosi televisionsa videolla

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendo Switch -konsolille julkaistiin hiljattain urheilupeli Swtich Sports. Kyseessä on uusi versio Wii-konsolin suositusta Wii Sports -pelistä, jossa pelaaja pääsee toden teolla hikoilemaan käsissä heiluteltavien Joy-Con -ohjainkapuloiden ansiosta.

Switch Sportsia pelatessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja pitää huoli siitä, että Joy-Conit on kiinnitetty hyvin käsiin rannelenkeillä. Twitch-striimaaja 63man onnistui nimittäin jo tuhoamaan ohjaimella televisionsa suorassa lähetyksessä. Joy-Con nimittäin lensi television ruutuun tennispelin aikana, rikkoen sen säpäleiksi.

63man ei ollut kiinnittänyt ohjaimien turvalenkkejä ranteidensa ympärille pelisession ajaksi. Television, ympäröivien esineiden ja jopa läsnäolevien kasvojen turmeleminen ohjaimilla ei ole suinkaan uusi ilmiö. Samaa tapahtui liian innokkaasti kapuloita huitoneiden ja rannelenkkien käytön laiminlyöneiden pelaajien keskuudessa jo Wii-konsolin aikoihin.