Rocktähdet tekivät Leijonille kannatusbiisin: ”Lapa jäähän, nimi lehteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon 2022 MM-turnaus järjestetään toukokuun loppupuolella Suomessa, kun otteluita pelataan Tampereella ja Helsingissä. Suomen Leijonilla on paljon pelissä, sillä kotikisoja on odotettu pitkään. Tässä urakassa kaikki tuki on luonnollisesti tarpeen, ja nyt sitä tulee myös kotimaisilta rocktähdiltä.

MM-kisahurmosta lietsova Ykkösketju-niminen kokoonpano julkaisee nyt Lapa jäähän -kappaleen, jonka on määrä siivitää Leijonat MM-finaaliin ja tietenkin maailmanmestaruuuteen saakka. Yhtye kertoo, että kappaleella tähdötään kisakatsomoihin ja kiekkoväen sydämiin. Kappale julkaistaan perjantaina, jolloin sen voi kuunnella tästä linkistä.

Yhtyeen muodostavat teatterilavoilta tuttu Ilari Hämäläinen, Reckless Love -yhtyeestä tuttu Pepe Reckless, Apulannasta tuttu Ville ”Mr. Willy” Mäkinen ja Popedasta tuttu Lacu Lahtinen. Kappaleen ovat säveltäneet Vince Boncamper ja Olli Anttila ja sen on sanoittanut Vince Boncamper.