Playboy-Sabrinan jättipovi loksauttaa leuat – luonnoton näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessä aikoinaan esiintynyt argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok on 50-vuotias silikonibeibe. Nainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä miljoona dollaria. Hänellä on vankka fanikunta ja lähes miljoona seuraajaa Instagramissa.

Ennätysmäisen suurista rinnoistaan tunnettu Sabrina poseeraa tällä kertaa sosiaalisessa mediassa asussa, joka on kuin kaksi kaitaliinaa rintojen peittona. Hädin tuskin. Hänen luonnottoman valtava povensa ei nimittäin jää ainakaan tässä asussa peittoon.

Sabrina Sabrok on julkkis kaikkialla minne meneekin. Hän on kuitenkin kiltisti avioliitossa, joten miehillä ei ole hänen suhteensa saumoja. Fanit voivat kuitenkin ihastella hänen kuviaan Instagramissa, jonne nainen ahkerasti otoksiaan päivittää.