Viranomaisilla yhteiset harjoitukset – tällä kertaa merellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eri viranomaistahoilla on jälleen käynnissä yhteistoimintaharjoitukset. Harjoitukset ovat käynnissä Helsingin alueella. Tällä kertaa viranomaiset harjoittelevat merellä käytävien poliisioperaatioiden varalle.

Harjoituksia järjestetään Helsingin edustalla sekä merellä että sisämaassa. Niihin osallistuvat niin Helsingin poliisilaitos, Puolustusvoimat, kuin Rajavartiolaitoskin. Harjoitukset alkoivat tiistaina 3. toukokuuta, ja ne jatkuvat aina torstaihin 5. toukokuuta saakka.

Poliisin mukaan kyseessä on vuosisuunnitelman mukainen harjoitus. Taivaalla voi näkyä helikoptereita, sillä myös niitä käytetään harjoituksien aikana. Merellä harjoituksissa käytetään STT:n mukaan Suomenlahden merivartioston venekalustoa.