Sara Siepin koti myynnissä – hintalappu ei sovi vähävaraisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen somevaikuttaja ja malli Sara Sieppi on ostanut uuden asunnon. Hänen aiempi asuntonsa Helsingin Munkkisaaressa on tullut nyt myyntiin. Kerrostalon kattohuoneisto on kooltaan 55 neliötä ja hinnaksi on määritelty 548.000 euroa.

– Tässä huoneistossa aistii harmonisen tunnelman heti sisään tullessa. Näkymät ikkunoista Hietalahden satama-alueelle ovat avarat ja meri on rauhoittava elementti arjen keskellä. Viime vuonna laadukkaasti remontoitu mattamusta keittiö on kaunis ja pelkistetty, myynti-ilmoituksessa kehutaan.

Sieppi on kertomansa mukaan viettänyt asunnossa runsaasti merkityksellisiä hetkiä. Hän on yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa vastannut asuntonsa remontoimisesta. Sieppi on yksi Suomen tunnetuimmista malleista ja hän nousi kansan tietoisuuteen voitettuaan Miss Suomi -kilpailun vuonna 2011.