Anastasia Karanikolaoun kurvit säväyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 24-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Anastasia nähdään poseeraamassa lähietäisyydellä kameran edessä pirteän keltaisissa biksuissa, jotka tuttuun tapaan korostavat hänen vartalonsa näyttäviä muotoja. Samalla kuvat saavat aikaan lomakuumeen nousemista, sillä maisemat ovat kuin aurinkoisesta paratiisista.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.