Brittikuninkaallisten vartiosotilas: ”Vessahädälle ei voi mitään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki Englannissa käyneet ovat nähneet myös Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijan, eli kuningattaren kaartiin kuuluvia punatakkisia vartijoita. Vartiosotilaat seisovat tunteja paikallaan ilmeettömänä kaikkina kellonaikoina ja jokaisessa säässä. Vartiossa oleminen on heidän työtehtävänsä.

Yleisin vartiossa olevien työntekijöiden kohtaama kysymys liittyy vessahätään. Mitä vartiosotilaan tulee tehdä, jos hänelle tulee valtava virtsaamisen tai ulostamisen tarve? Vastaus on yksinkertainen:

– Rehellisesti sanoen olemme yleensä hyviä käymään vessassa juuri ennen päivystysvuoroa, jotta olemme kunnossa koko työpäivän ajan, QueensGuard62-nimimerkillä kirjoittava redditor kertoo.

– Jos vessahätä on kuitenkin todella paha, niin et voi tehdä asialle mitään. Jos kuset housuihin, niin sitten sinä kuset housuihin. Saatat joutua käyttämään samoja housuja kuitenkin uudestaan muutaman tunnin kuluttua. Ja jos vessahätä tulee, niin et voi sille mitään. Saatat kuitenkin joutua naurunalaiseksi, hän jatkaa.