Puutarhaliikkeessä kutsumaton vieras – jänis löysi todellisen herkkuapajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tavaratalojen käytävillä hiippailee toisinaan myymälävarkaita, mutta taannoin eräässä puutarhaliikkeessä nähtiin hieman totutusta poikkeava rosvo. Liikkeessä myydyillä kasveilla herkutteli pitkäkorvainen ilmestys.

Yhdysvaltojen Colorado Springsissä sijaitsevaan Walmart Garden Center -myymälään oli loikkinut 28. huhtikuuta jänis. Kuten arvata saattaa, oli puutarhaliike eläimelle todellinen paratiisi. Se nähtiin jyrsimässä esillä olleita kasveja hyvällä ruokahalulla.

Walmartissa tapahtumahetkellä ollut asiakas kuvasi näyn videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina verkossa. Kuvaajan mukaan hän oli päättänyt jättää jäniksen nauttimaan ateriastaan rauhassa videon taltioimisen jälkeen.