Tampereen jääkiekkohuuma näkyy myös Särkänniemessä – huvipuisto avoinna joka päivä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tampereella pelataan jääkiekon MM-kilpailut toukokuun puolesta välistä alkaen. Maailmanmestaruuskisat näkyvät lätkähuumassaan myös huvipuisto Särkänniemessä. Katujuna lähtee tasatunnein Hotelli Ilveksen pihalta ja kiertää keskustan Hotelli Tornin, Tampere-talon, Jääkiekkomuseon, Särkänniemen, Laukontorin ja Keskustorin kautta.

– Toukokuu tarjoilee huvipuistossa jääkiekkohuumaa, vaikuttajatapaamisia ja konsertteja kaikenikäisille, Särkänniemestä kerrotaan.

Toukokuun viimeisellä kokonaisella viikolla Särkänniemessä järjestetään Meet & Greet -tilaisuuksia somevaikuttajien kanssa sekä kolme eri yleisöille suunnattua musiikkitapahtumaa. Osa tapahtumista on K-18. Särkänniemi ja Koiramäen eläinpuisto ovat avoinna 7. toukokuuta alkaen joka päivä.