Maailman suurimmista huulista haaveileva povipommi ilman paitaa – floodasi somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bulgarialainen 24-vuotias Andrea Ivanova haluaa maailman suurimmat huulet. Omalaatuisen näköinen nainen on valmis menemään äärimmäisyyksiin unelmiensa ulkonäkönsä saavuttaakseen, ja hän julkaisee rohkeita otoksia ahkerasti nettiin.

Mediasensaatioksi noussut nainen on ottanut huulitäytteitä niin paljon, että hänen huulensa pullottavat valtavina kasvojen keskellä. Hänen rintansa eivät myöskään ole keskivertoa, sillä niitä on suurennettu silikoneilla. Andrea on nyt esitellyt poveaan ahkerasti Instagramissa, sillä hän on julkaissut seitsemän kertaa kuvia samat rintaliivit yllään.

Hän suurensi huuliaan ensimmäisen kerran vuosia sitten huomattuaan, että saa enemmän huomiota miehiltä huultensa ollessa suuremmat. Hän on käyttänyt huulten täyteaineisiin monta tuhatta euroa ja haaveilee, että voisi omistaa maailman suurimmat huulet.