Sanni liittyi maineikkaaseen tuottajatiimiin: ”Tosi innoissani oon”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Sanni tunnetaan jatkossa myös virallisesti musiikkituottajana. Tähti on tehnyt sopimuksen Fried Musicin kanssa liittyäkseen yhtiön maineikkaaseen tuottajatiimiin.

– Oon tästä eteenpäin tuottaja myös paperilla! Fried Musicista on ehtiny tulla mulle uran aikana tärkee mesta, koska oon tehny siellä puolet mun levyistä. Nyt mulla on siellä uunituore studio, jossa saan jatkaa visioiden toteuttamista entistä laajemmin. Kivaa tulla osaks Friedin tuottajajengii! Tosi innoissani oon, Sanni kirjoitti Instagramissa.

Jukka Immosen johtaman Fried Musicin tuotantotiimiin kuuluvat ennestään muun muassa Antti ”RZY” Riihimäki, Joonas Angeria, Joona ”Skywalk” Pietikäinen ja Tehosekoittimesta tuttu Matti Mikkola. Yhtiölle levyttävät muun muassa Anna Puu, Jannika B ja Knipi.