Yhdysvaltalainen räppäri Tyga Aurafestin pääesiintyjäksi – tunnetaan myös Kylie Jennerin exänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turun Kupittaanpuistossa järjestetään tulevana kesänä jo 12. kerran kaupunkifestivaali Aura Fest. Mukana on suomalaisartistien lisäksi myös kansainvälisiä nimiä, kuten nyt paljastettu pääesiintyjä Tyga.

Yhdysvaltalainen Tyga nousi kuuluisuuteen debyyttisinglellään Coconut Juice, ja todellinen läpimurto tapahtui vuonna 2011 julkaistulla Rack City -singlellä. Nykyään artistilla on yli 28 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssä. Tyga tunnetaan myös Kardashianit-tähti Kylie Jennerin ja brittimalli Demi Rose Mawbyn ex-poikaystävänä.

Aura Festin kotimaisia uusia kiinnityksiä ovat Sanni, Teflon Brothers, Kuumaa ja Behm. Jo aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat ruotsalainen poptähti Zara Larsson, dj-duo Galantis, romanialainen popartisti Inna ja suosittu suomalainen rap-duo JVG. Aura Fest järjestetään Turun Kupittaanpuistossa 12.-13. elokuuta 2022.