Kohukaunotar keikisteli bikineissä: ”Draamakuningatar”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 24-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Anastasia poseeraa kirkkaan keltavalkoisissa bikineissä upeissa kuvissa, joissa hän rentoutuu auringolta paossa. Samalla hän toteaa, ett kyseessä on draamakuningatar. Näin voi toki ollakin, mutta someseuraajilleen hän näyttäytyy ehkä hieman toisenlaisena.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.