Metsäkauris jäi kiinni aitaan sarvistaan Raumalla – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelastuslaitoksen tehtävänä ei ole auttaa ainoastaan ihmisiä, vaan myös pulaan joutuneita luontokappaleita. Maanantaina 9. toukokuuta apua tarvitsi kiperään tilanteeseen päätynyt metsäkauris Raumalla.

Metsäkauris oli jäänyt kiinni aitaan sarvistaan Monnan kaupunginosassa Ojanteentiellä. Pelastuslaitos sai hälytyksen tapauksesta noin kello 9:30. Eläin pelastettiin pinteestä leikkaamalla aitaa hieman.

Satakunnan pelastuslaitos jakoi metsäkauriin pelastamisesta kuvatun videon sosiaalisessa mediassa. Pelastuslaitoksen mukaan kauris juoksi melkoista vauhtia takaisin metsään Rauman nelosvuoron pelastajien, Jyrin ja Pasin päätettyä sen vapaaksi. Sähköpaimenen langan kerrotaan olleen onneksi virraton.