Olli Hermanin poika sai nimen – ensimmäinen vaihtoehto muuttui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reckless Love -yhtyeen nokkamies ja monessa realitykilpailussa nähty laulaja Olli Herman ja hänen Tytti-rakkaansa saivat talvella ensimmäisen yhteisen lapsen. Pienokainen on nyt kastettu ja pienen pojan vanhemmat vaihtoivat aiemmin päätettyä nimeä.

– Poikamme. Robin Herman. Tämä on nimi, jonka päätimme antaa lapsellemme, tai oikeastaan nimi valitsi poikamme. Meillä oli muutama vaihtoehto jo ennen syntymää ja olimme tavallaan jo päättäneet suosikkinimen ennen hänen tapaamista. Kun näimme poikamme tajusimme nimivalinnan olleen väärä ja hänen olemuksensa kuvasti jotain muuta, Olli Herman kirjoittaa kuvan kera pojastaan.

Olli ja Tytti ovat seurustelleet noin neljä vuotta. He pyysivät faneiltaan etukäteen nimiehdotuksia sosiaalisessa mediassa.

– Hän on jotain suurempaa kuin pystyimme etukäteen kuvittelemaankaan. Hän loistaa kuin tähti ja kantaa upeaa nimeä; Robin.