Näissä ammateissa naiset pettävät eniten puolisoaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Työpaikoilla voi olla draamaa ja juoruilua enemmän kuin lukioikäisten keskuudessa. Pahimmillaan kyräily ja salasuhteet vaikuttavat työn tulokseen. Uskottomuussivusto Victoria Milan on selvittänyt, mitä ammattikuntaa heidän naispuoliset käyttäjänsä edustavat.

Kyselyyn vastasi 5.658 pettämissivustolle rekisteröitynyttä käyttäjää. Tulosten perusteella uskottomuuteen ovat eniten taipuvaisia rahoitusalan ihmiset, kuten sijoittajat, pankkiirit ja analyytikot. Seuraavaksi tulevat ilmailuala, kuten lentäjät ja lentoemännät. Kolmantena ovat hoitoalan ammattilaiset, kuten lääkärit ja sairaanhoitajat. Ammatteja listattiin yhteensä kymmenen Mirror-sivusto uutisoi.

1. Rahoitus (meklarit, pankkiirit, analyytikot)2. Ilmailu (lentäjät, lentoemännät, purserit)3. Terveydenhuolto (lääkärit, sairaanhoitajat)4. Liiketoiminta (toimitusjohtajat, johtajat, sihteerit)5. Urheilu (urheilijat, valmentajat, edustajat)6. Taide (muusikot, mallit, näyttelijät, valokuvaajat)7. Yöelämäteollisuus (DJ:t, tanssijat, tarjoilijat)8. Lakiasiat (lakimiehet, sihteerit, syyttäjät, tuomarit)9. Viestintä (toimittajat, PR, tiedottajat)10. Muut alat