Delilah Belle Hamlin rannalla – pakarat nousivat päärooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on esitellyt realitysarjassa aktiivisesti myös perhettään, johon kuuluvat näyttelijä Harry Hamlin ja kauniit tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin. Tyttäret tekevät nykyisin lupaavaa uraa mallina, ja varsinkin Delilah poseeraa usein sosiaalisessa mediassa.

Nyt Delilah on suunnannut nauttimaan aurinkoisesta rentoutumisesta Havaijille, jossa hän poseerasi Mauin saarella ja sen rantavesillä. Hän oli pukeutunut asianmukaisesti bikineihin, jotka korostivat tyylikkäästi hänen vartalonsa kurveja.

Delilah Belle Hamlin julkaisee usein itsestään näyttäviä ja paljastelevia kuvia, mikä onkin varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että sometähti on onnistunut keräämään itselleen jo 1,4 miljoonan seuraajajoukon Instagramissa. Delilah Belle on tunnettu etenkin kuvistaan, joissa hän poseeraa sängyllä näyttävissä alusasuissa.