Popkaunotar yläosattomissa rannalla – muodollisesti pätevä supermalliksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyrmäävän upea Jessie James Decker on laulaja ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Nuorimman lapsen syntymän jälkeen nainen on keskittynyt jälleen hyvinvointiin ja laihduttanut kuntoilun ja terveellisen ruokavalion avulla viime vuoden aikana 11 kiloa. Ennen sitä hän kertoi inhonneensa kuntoilua.

Decker on sittemmin muuttanut asenteensa ja alkanut pitää entistä paremmin huolta vartalostaan. Nyt hän esittelee sen tuloksia sosiaalisessa mediassa julkaisemalla kuvan itsestään yläosattomissa rannalla.

Tuoreen somekuvansa perusteella Jessie James Deckerillä voisi hyvinkin olla muodollinen pätevyys malliuralle. Nykyisin Decker toimii myös yrittäjänä, sillä hän pyörittää Kittenish-vaatemerkkiä.