PowerPark lupaa helpotusta jonoihin ja suosikkilaitteen uudistusta

Matkailu · Terhi Piiroinen

Alahärmän PowerPark avaa ovensa huomenna. Edellisinä vuosina huvipuiston ovet ovat olleet avoinna vasta kesäkuussa, niin nyt aukaisuajankohtaa on aikaistettu. Tämä on ilouutinen etenkin koululaisille.

– On hienoa päästä avaamaan huvipuisto innokkaille huvittelijoille aiemmin jo keväällä. Myös luokkaretket tekevät paluun Huvivaltioon. Tästä olemme innoissamme, sanoo PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma.

Huvipuistoon vaaditaan ennakkoon tehty huvittelupäivän varaus. Uutuutena varauskalenteriin tulee päivän valitsemista helpottava kuusiportainen mitta-asteikko, joka kuvaa jokaisen päivän kohdalla asiakasmäärän täyttymistä. Jatkossa asiakas voi siis halutessaan valita kalenterista vähemmän ruuhkaiselta näyttävän päivän, eikä jonoja synny yhtä helposti.

PowerParkin hurjapäiden suosima Typhoon-laite uudistuu ja aiemmin puolelta toiselle keinuvan laitteen uudeksi nimeksi tulee Typhoon 360. Laitetta ei saada käyttöön vielä avajaisiin, vaan se aukeaa myöhemmin alkukesästä.