Blac Chyna hävisi jälleen oikeudessa – jo toinen tappio Kardashianeja vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sensaatiojulkkis Blac Chyna hävisi 100 miljoonan dollarin oikeusjutun Kardashian-Jennerin perhettä vastaan. Nainen yritti valittaa tuomiosta asianajajansa kanssa, mutta anomus hylättiin. Blac Chynan asianajaja Lynne Ciani on haukkunut tapauksen tuomarin julkisesti.

– Tuomari Alarcon on kuin pukki kaalimaan vartijana. Hän rikkoi Kalifornian lakia hylkäämällä kantajan valituksen ja samalla hän jätti asiakirjoja tarkastamatta, Chynan asianajaja Lynne Ciani kertoi Page Sixille .

Asianajaja Ciani väitti myös, että Alarcon oli äärimmäisen puolueellinen. Kardashian-Jennereiden asianajaja kutsui Chynan viimeisintä hakemusta ainoastaan yritykseksi pelastaa kasvonsa oikeudessa häviämisen jälkeen. Entinen tosi-tv-tähti oli haastanut oikeuteen Kim Kardashianin, Khloe Kardashianin, Kylie Jennerin ja heidän äitinsä Kris Jennerin väittäen, että he herjasivat häntä ja tämä johti naisen tähdittämän realitysarja Rob & Chynan hyllyttämiseen.