Elon Muskin Twitter-kauppa ongelmissa – valetilien määrä syynä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljardööri Elon Muskin uutisoitiin taannoin ostavan somealusta Twitterin jopa 41 miljardilla dollarilla. Nyt kauppojen on kuitenkin uutisoitu keskeytyneen toistaiseksi.

Elon Musk kertoi Twitterissä kauppojen olevan parhaillaan jäissä. Muskin mukaan kaupat keskeytettiin odottamaan yksityiskohtia siitä, edustavatko spämmi- ja valetilit todella alle viittä prosenttia kaikista Twitter-käyttäjistä.

Musk kertoi ostotarjousta tehdessään, että yksi hänen tavoitteistaan oli hankkiutua eroon bottitileistä Twitterissä. Muskin tuoreen twiitin jälkeen Twitterin osakekurssi lähti 20 prosentin laskuun. Teslan toimitusjohtajana ja SpaceX-yhtiön perustaja tunnettu Musk on maailman rikkain ihminen noin 215 miljardin dollarin nettovarallisuudella.