Lotta Hintsa arvostetun uimapukunumeron kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa tunnetaan nykyään ammattilaisena vuorikiipeilijänä. Tähti saatetaan nähdä lähitulevaisuudessa maailmankuulun Sports Illustrated -urheilulehden uimapukunumerossa. Taannoin hänet valittiin Sports Illustrated Swimsuit -lehden Model Search -finalistien joukkoon.

Nyt Lotta Hintsa nähdään Sports Illustratedin upeassa kuvassa poseeraamassa vaaleissa biksuissa uimarannalla. Maailman arvostetuimman alan lehden sivuille pääseminen on haave miljoonille kaunottarelle. Niin se oli myös Hintsalle.

– Olen ollut vuosien ajan SI Swimsuitin fani. Brändi puoltaa vahvoja naisia ja edistää muutosta sen suhteen, kuinka mediät nähdään naisina. Heidän tapansa määritellä naisellisuus on minulle äärimmäisen inspiroivaa, ja heidän viestinsä tukeminen on suuri kunnia, Lotta Hintsa kertoi taannoin