Marvel-sankari tekee paluun televisioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin sokea supersankari Daredevil seikkaili omassa sarjassaan Netflixissä kolmen tuotantokauden ajan. Nyt hahmon on paljastettu palaavan televisioruutuihin, tällä kertaa Disney Plus -palvelussa.

Uutisen uudesta Daredevil-sarjasta vahvisti elokuva-alan julkaisu Variety. Uutta sarjaa käsikirjoittavat ja tuottavat Matt Corman ja Chris Ord. Toistaiseksi tiedossa ei ole, tuleeko Disneyn sarja jatkamaan Netflixin Daredevilin juonikuvioita.

Disneyn on huhuttu jo jonkin aikaa suunnittelevan uutta Daredevil-sarjaa. Daredeviliä eli asianajaja Matt Murdockia näytellyt Charlie Cox nähtiin pienessä roolissa tuoreessa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa. Supersankarin perivihollista, rikollispomo Kingpiniä näytellyt Vincent D’Onofrio puolestaan palasi rooliinsa Disney Plus -sarjassa Hawkeye.

Netflixin Daredevil-sarja päättyi vuonna 2018. Disneyn ja Netflixin välisessä sopimuksessa oli kohta, joka esti Disneytä käyttämään hahmoa kahden vuoden ajan sarjan päättymisen jälkeen.