Travis Barker esitteli kotiaan – keittiössä suomalaista osaamista

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barker meni taannoin naimisiin realitytähti Kourtney Kardashianin kanssa. Nyt muusikko on esitellyt luksuskotiaan Architectual Digest -lehden videolla. Kodista löytyy myös suomalaista muotoilua.

Travis Barker on suosinut Kalifornian Calabasasissa sijaitsevassa kartanossaan vaaleaa sisustusta. Kodin keittiötä valaisevat suomalaisen arkkitehdin ja muotoilijan Alvar Aallon 1950-luvulla suunnittelemat Artek A110 -riippuvalaisimet. Käsikranaatti-nimelläkin tunnetut valaisimet maksavat noin 450 euroa kappaleelta.

Barkerin hulppeasta kodista ei mukavuuksia puutu. Kartano pitää sisällään muun muassa kotistufion, elokuvateatterin ja baariosion. Alvar Aallon suunnittelemien lamppujen ohella kotia koristavat muun muassa kaksi Bogarden ja Diorin koriste-BMX -pyörää, joiden arvo on 25 000 dollaria kappaleelta.