Alicia Keys jätti rintaliivit kotiin – upea kaunotar gaalakuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. Alicia Keys on ottanut jalansijaa myös kosmetiikka-alalla aloitettuaan yhteistyön e.l.f. beauty -kosmetiikkajätin kanssa, mitä seurasi myös oman ihonhoitoon keskittyvän Keys Soulcare -yrityksen lanseeraus.

Tällä kertaa Keys on poseerannut upeassa luokissa, kun hän esitteli asuaan ja kampaustaan. Tässä asussa kelpaa suunnata suurempiinkin Hollywoodin gaalajuhliin. Avoimen mustavalkoisen takin alle ei ollut puettu lainkaan rintaliivejä, ja takin alla oleva läpinäkyvä paita oli koristeltu upeilla kristalleilla.

Alicia Keys on jo vuosien ajan toiminut luonnollisen kauneuden lähettiläänä. Taannoin hän lopetti meikkaamisen hetkeksi kokonaan viisi vuotta sitten, mutta on vähitellen palannut meikkaamisen pariin kevyen ja luonnollisemman näköisen meikkityylin kanssa.