Pasha Pozdniakova palasi Savonlinnaan – loksautti leuat torilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Kurvitar kääntää katseet minne meneekin.

Nykyisin Pasha viettää runsaasti aikaa myös muualla kuin Savonlinnassa, mutta tällä kertaa hän on suunnannut Savonlinnassa torille. Siellä hän nautiskeli jäätelöä ja taatusti loksautti paikalla olleiden miesten leuat kurveillaan.

23-vuotias Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.