Slipknotin luotsaaman Knotfestin Turun tapahtuma-paikka selvisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Slipknotin luotsaama Knotfest-tapahtuma järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa Suomessa. Kaksipäiväinen festivaali järjestetään Turussa, mutta tarkempi tapahtumapaikka oli pitkään mysteeri.

Nyt Knotfestin tapahtuma-alueeksi on varmistunut Artukaisten kenttä. Alue sijaitsee Gatorade Centerin ja Turun Messu- ja kongressikeskuksen läheisyydessä noin 5 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Ensimmäistä kertaa festivaalikäytössä olevan alueen kuvaillaan tarjoavan puitteet 30 000 hengen yleisökapasiteettiin.

Tiedotteen mukaan tapahtuma-alueelle lisätään Knotfestin aikaan runsaasti bussivuoroja. Omalla autolla liikkuvia palvelee tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä sijaitseva ennakkoon myytävä parkkialue.

Turussa 12. ja 13. elokuuta järjestettävässä Knotfestissä esiintyvät Slipknotin lisäksi muun muassa Nightwish, Bring Me The Horizon, Lamb of God, Cradle of Filth, Blind Channel, Stam1na, Huora ja Lähiöbotox. Lisäksi alueella on muun muassa interaktviinen Knotfest-museo, jossa tutustutaan Slipknotin yli 20-vuotiseen historiaan valokuvien ja oheistuotteiden kautta.