Steven Tyler passitettiin vieroitushoitoon – retkahti reseptilääkkeisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aerosmithin laulaja Steven Tyler on mennyt vapaaehtoisesti riippuvuushoitoon. Yhtyeen keikat on siirtynyt tästä syystä kesältä syksylle. Laulaja on hakenut apua ongelmiinsa ja työskennellyt raittiutensa eteen vuosien ajan. Riippuvuuden uusiuduttua mies on ymmärtänyt hakeutua hoitoon.

– Kuten monet teistä tietävät, rakas veljemme Steven on työskennellyt raittiutensa eteen monta vuotta. Riippuvuus on uusiutunut jalkaleikkauksen jälkeen kivunhallinnan vuoksi, ja hän on äskettäin siirtynyt vapaaehtoisesti hoito-ohjelmaan keskittyäkseen terveyteensä ja toipumiseensa, yhtye tiedotti 74-vuotiaasta laulajasta.

Aerosmith peruuttaa tämän takia ensimmäiset Las Vegasin residenssipäivät kesä- ja heinäkuussa. Yhtye jatkaa keikkailua syyskuusta alkaen ja ilmoittaa uusista keikkapäivämääristä. Bändi kiittää faneja ymmärryksestä. Tyler on neljän aikuisen lapsen isä ja on seurustellut entisen assistenttinsa Aimee Prestonin kanssa vuodesta 2016.