Ed Sheeran maksoi aivokasvaimeen kuolleen poikabänditähden sairaalakuluja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Wanted -poikabändin jäsen Tom Parker kuoli maaliskuussa syöpään 33-vuotiaana. Tähdellä vuonna 2020 löydetty aivokasvain oli leikkauskelvoton, mutta tähden ystäväpiiri piti huolen siitä että hän saisi parasta mahdollista sairaalahoitoa.

Yksi Tom Parkeria avustaneista oli brittiläinen poptähti Ed Sheeran. Parkerin pian ilmestyvässä elämänkerrassa Sheerania kuvaillaan erityiseksi ihmiseksi, jonka apu merkitsi paljon Tomille ja hänen vaimolleen Kelseylle. Muusikot ystävystyivät yli vuosikymmen sitten yhteisellä kiertueella.

– Ed on erityinen mies. Hän jopa auttoi sairaalakulujen maksamisessa etsiessäni muita hoitokeinoja ja saadessani yksityistä immunoterapiaa. Hänen ei olisi tarvinnut tehdä niin, mutta vaimoni ja minä olemme erittäin kiitollisia tuesta, Tom Parker kirjoitti postuumisti julkaistavassa kirjassaan The Sun -lehden mukaan.