Mitä ihmettä? Poliisi tyydytti itseään perheen keittiössä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen San Josessa työskennellyt poliisi on irtisanottu sopimattoman käytöksen vuoksi. Mies oli yllätetty tyydyttämässä itseään perheen keittiöstä. Perhe oli soittanut poliisin paikalle väkivaltaisen perheenjäsenen rikottua lähestysmiskieltoa.

Perhe oli soittanut hätäkeskukseen, kun perheen mielenterveysongelmista kärsivä poika oli poistanut GPS-paikantimen nilkastaan ja saapunut heidän talolleen uhkaavasti käyttäytyen. Paikalle tuli 32-vuotias Matthew Dominguez ja kaksi muuta poliisia. Dominguez keskittyi haastattelemaan perheen 23-vuotiasta tytärtä.

Kun tytär kertoi veljensä mahdollisen olinpaikan, ohjasi Dominguez kaksi muuta poliisia sinne. Hän puhutteli perheen naisia 40 minuuttia ja alkoi yllättäen hieroa sukuelintään. Kun perheenäiti ohjasi tyttärensä keittiöön, seurasi poliisi perässä tyydyttäen itseään. Naiset poistuivat talosta ja ilmoittivat poliisin toimista perheen isälle ja lähistöllä olleelle sedälle.

Miehet näkivät Dominguezin tyydyttävän itseään keittiössä seisten nojaten oikealla kädellä keittiötasoon. Asiasta ilmoitettiin muille viranomaisille ja Dominguez erotettiin välittömästi. Hän on kiistänyt syytökset, Los Angeles Times uutisoi.