Mikä kurvitar! Sara Sieppi lomakuvissa Milanossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar ja monista realitysarjoista tunnetuksi tullut Sara Sieppi on usein ottanut kantaa siihen miten sosiaalinen media ei vastaa todellisuutta. Taannoin hän avautui aiheesta avoimella kirjoituksella, jossa paljasti miten jo asennot voivat hämätä.

– Halusin vaan muistuttaa siit tärkeästä seikasta, et somessa kaikki ei oo sitä oikeeta todellisuutta, jos sul on ollu esim. tänää jotenkin epävarma olo itestä ku selailet IGtä. Kattelin tossa peiliin ja huomasin, et aika tavallinen muijja siellä on, kun kroppa ei oo siinä päätä särkevässä kaariasennossa ja hyvä nii, Sara Sieppi kirjoitti kuvan yhteydessä.

Nyt missikaunotar on suunannnut Milanoon, jossa hän poseeraa nyt upeissa somekuvissa kurvikkaana ja kaltaiseen asuun pukeutuneena.