Kauhuelokuvan inspiraationa toiminut talo myytiin 1,5 miljoonalla

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Conjuring – Kirottu -kauhuelokuvan inspiraationa toiminut talo on myyty. Rhode Islandin Burrillvillessä sijaitsevan maalaistalon myyntihinta oli 1,52 miljoonaa dollaria, eli noin 1,4 miljoonaa euroa.

290 neliön kokoinen talo rakennettiin 1700-luvulla. Talon myivät sen entiset omistajat, paranormaalien ilmijöiden tutkijoiksi itseään tituleeraavat Jenn ja Cory Heinzen. Vuonna 2019 talon 439 000 dollarilla ostaneet Heinzenit väittivät kohdanneensa talossa mustiin pukeutuneen hahmon.

Talon uusi omistaja on kiinteistövälittäjä Jacqueline Nunez. Naisen mukaan päätös ostaa talo oli henkilökohtainen, sillä hän uskoo talon mahdollistavan kuolleiden kanssa puhumisen. Wall Street Journal -lehden mukaan Nunez suunnittelee edellisten asukkaiden tavoin järjestävänsä talossa kiertokäyntejä ja livestream-lähetyksiä.

Myydyllä maalaistalolla on synkkä historia, ja talossa väitetään tapahtuneen 1970-luvulla yliluonnollisia ilmiöitä. The Conjuring -elokuvan menestys on tehnyt rakennuksesta suositun turistikohteen.