Kultamekko-Iida meni kihloihin – kumppani on maailmanmestari

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Iida Vainio nousi yhdessä yössä suomalaisten tietoisuuteen, kun nainen nähtiin ensimmäisen kerran Helsinki-Vantaan lentoasemalla kultaiseen mekkoon sonnustautuneena. Iida on mennyt nyt kihloihin tamperelaisen thainyrkkeilyn maailmanmestari Jesse Palannon kanssa.

Iida Vainio julkaisi Instagramiin kuvan kihlautumisestaan, mutta kuva on poistettu myöhemmin. Vainio on hiljattain muuttanut Tampereelle, mutta on kotoisin Lappeenrannasta. Hän on mukana myös Aleksi Valavuoren Kultakorneri-ohjelmassa.

Täysi-ikäisyyden hiljattain saavuttanut Vainio nousi julkkikseksi mentyään olympialaisissa kultaa voittanutta kiekkoleijonien joukkuetta vastaan iltapuvussa lentokentälle keskellä talvea. Sittemmin Iidan elämään on mahtunut runsaasti käänteitä. Viimeisin kohu liittyy vapun viettoon liikemies Stefan Thermanin kanssa.