Lisa Rinnan alastonkuva leviää verkossa – poistetaan pian somesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Taannoin NBC ilmoitti, että Rinna näyttelee Päivien viemää -sarjan tulevassa paluussa.

Nyt Lisa Rinna on julkaissut sosiaalisessa mediassa nakukuvansa, jossa hänellä on yllään vain pienenpienet stringit. Toisella kuvallaan hän rikkoo somepalvelun sääntöjä, sillä siinä hänet nähdään rinnat täysin paljaana. Kuva siis poistettaneen pian. Estottomasti poseeraava Rinna tekee kuvallaan hyvää, sillä se on peräisin Room 23 -kirjasta, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

58-vuotias Lisa Rinna kiinnitettiin äskettäin uudelleen Päivien viemää -sarjaan. Rinna näytteli siinä vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965.