MM-jatkot lähtivät käsistä Hämeenlinnassa – maanantaiaamu alkoi poliisin vierailulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisilaitoksen poliisipartio sai tehtävän Hämeenlinnaan Kasarminkadulle maanantaiaamuna yhdeksän aikaan. Hätäkeskukseen oli kerrottu asunnossa tuttavien kesken syntyneestä riidasta.

Nuori nainen oli pyytänyt edellisenä iltana saman ikäisen miespuolisen vieraan sekä muita tuttujansa jatkoille luokseen. Aamulla mies oli alkanut aiheuttaa häiriötä. Miestä oli yritetty poistaa asunnosta, jolloin hän oli hermostunut ja alkanut uhkailla asunnon haltijana olevaa naista.

– Tämän jälkeen mies heitti television kaukosäätimen parvekkeelta alas ja oli käynyt vielä käsiksi asunnon haltijaan, Hämeen poliisista kerrotaan.

Mies oli paennut asunnosta poliisin tultua paikalle. Hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa ja häirikköä epäillään pahoinpitelystä sekä lievästä vahingonteosta. Naisen vammat eivät vaatineet lääkärinhoitoa.