Autoilijan törkeä tempaus videolle Helsingissä – poliisi: ”Kortti hyllylle”.

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raitiovaunut voivat aiheuttaa autoilijoille joskus harmaita hiuksia, jos niiden raiteet kulkevat autotiellä ja pysähdykset vievät runsaasti aikaa. Nyt Helsingissä on tallentunut poliisin videolle tapaus, joka on poikkeuksellisen härski laatuaan.

Viranomaiset olivat suunnanneet tekemään valvontaa Pikku-Huopalahteen kansalaisten toiveesta ja partio tallensikin videolle tapauksen, jossa henkilöauto lähti ohittamaan raitiovaunua ylinopeudella ja sulkuviivojen kohdalla. Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein kommentoi asiaa videon yhteydessä.

– Pikku-Huopalahdesta tullut useita valvontapyyntöjä, menimme paikalle. Raportti koulutieltä: Autoilija ohitti auton ja pysäkillä suojatiessä kiinni olevan spåran sulkuviivojen yli 30 alueella 40 km/h tutkalukemalla. Kuljettajalle 35 päiväsakkoa ja kortti hyllylle, Pasterstein kirjoitti.