Synnyttäjä raivostui miehensä kuittailusta – heitti ulos synnytyssalista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaimo potkaisi miehensä ulos synnytyssalista, kun tämä oli kutsunut naista oikukkaaksi. Ensimmäistä kertaa synnyttämään tullut nainen oli pöyristynyt miehensä vastauksesta kätilölle, koska hän oli pitänyt aviomiestään tukipilarina. Mies kuitenkin paljasti kokeneensa raskausajan vaikeaksi – lähinnä naisen käytöksen vuoksi.

– Kysyin mieheltäni, mitä ihmettä hän sillä tarkoittaa? Hän kertoi olevansa onnellinen saadessaan vaimonsa takaisin, kun raskauden aiheuttama hormonaalinen sekamelska on ohi, 32-vuotias nainen kertoo Redditissä.

Nainen käski miehen ulos synnytyssalista. Mies harasi vastaan, mutta nainen käski hänen ”painua v*ttuun”. Tuleva isä haukkui vaimonsa kusipääksi, koska ei antanut miehensä todistaa lapsen syntymää. Sen jälkeen mies poistui salista. Lue lisää tästä.