Kamelinvarvaskaunotar sai lisää täytettä peppuun – teki sairauslomalla kodin täyteen graffitteja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman pulleimmat häpyhuulet omistava aikuisviihdetähti Mary Magdalene on jälleen kerran ottanut täyteaineita valtavaan takapuoleensa. Nainen on tuskastellut tylsyyttään sairauslomalla. Hän on päättänyt viihdyttää itseään tekemällä graffitteja kotiinsa.

– Lopeta olemasta niin kateellinen minulle, nainen kirjoitti punaisella spraymaalilla kotinsa seinään.

Hän on täyttänyt yhden seinän kokonaan kirjoituksilla, mikä kuvastaa hänen tyyliään taiteilijana. Nainen halusi kohottaa massiivisia pakaroitaan, joten hän on ottanut niihin lisää täytettä. Mikään ei riitä, ja plastiikkakirurgiaan koukussa oleva glamourmalli ei saa tarpeekseen kauneusleikkauksista.

Hän on suurentanut aiemmin myös häpyhuulia, rintoja ja huulia. Mary Magdalene matkustaa piakkoin Los Angelesiin, ja on jo etukäteen kysellyt parhaita plastiikkakirurgeja sieltä päin. Voimme vain arvailla, mikä vartalon osa saa uuden ulkonäön.